Autoškola Nira

O NAMA

Više od 20.godina Autoškola NIRA nastoji održati najveće standarde kako u odabiru kadra instruktora autoškole tako i u samom provođenju obuke za vozača odabrane kategorije. U svakom segmentu obuke individualnom pristupom svakom od Vas prilagođavamo. Vaša sigurnost u vožnji te stećeno znanje nam je na prvom mjestu.

Autoškola NIRA specijalizirana je za osposobljavanje osoba za vozače:

  • B kategorije
  • A1 kategorije
  • A2 kategorije
  • A kategorije

Želiš biti odgovoran, siguran i samostalan u prometu? Autoškola NIRA s dugogodišnjim iskustvom pravi je odabir za polaganje A1, A2, A i B kategorije.

Višegodišnjim stečenim iskustvom obuke naših djelatnika, naših polagača za sigurnog vozača u vožnji, možemo se pohvaliti najvećim postotkom prolaznosti kako ispita B kategorije tako i ostalih kategorija prilikom upisa naše autoškole.

Individualan pristup svakom od Vas vrlo je bitna stavka pri obuci jer vožnja je definitivno nešto što se uči i što usavršavate kada god sjednete za volan.

Autoškola Nira nalazi se na zapadnom dijelu grada. Vama smo na raspolaganju na dogovorenom mjestu s instruktorom vožnje prilikom dolaska po Vas na sat vožnje, isto tako po završetku vožnje ostavljamo Vas gdje je potrebno (škola, faks, posao…) prema dogovoru.

Nalazimo se u blizini svih kvartova na zapadnom dijelu grada (Malešnica, Špansko, Vrapče, Gornje Vrapče, Gajnice, Borčec, Bizek, Kustošija, Rudeš, Podsusedsko dolje, Stenjevec, Podsused) odlične povezanosti. Poligon autoškole kao i polazna točka svakog ispita jedan je od ispitnih početaka koji svakodnevno s Vama prolazimo radi Vaše sigurnosti, te bolje i uspješnije savladavanje prepreka.

Naši instruktori prilagođavaju se Vama jer ste upravo Vi odabrali nas kao Vaše učitelje, što je vrlo bitno u obuci za samostalne vozače te stjecanju vještina vožnje motornih vozila.

Vaše vrijeme je dragocjeno, ono naučeno u satima vožnje s nama usklađujemo s Vašim obvezama. Individualan pristup svakom od Vas vrlo je bitna stavka pri obuci jer vožnja e definitivno nešto jer naučeno usavršavate kada god sjednete za volan.